Verjaardagscadeaus voor je vader verzinnen is misschien wel een van de lastigste taken in het leven. Vaak zijn ze super vaag, zeggen ze dat ze niets hoeven en op de dag zelf kijken ze toch enigszins teleurgesteld als er niks binnengehaald is. Om deze ergernissen voor eens en altijd weg te nemen is er deze blog. De bijbel als het gaat om cadeau’s voor je vader, of misschien wel je broer of vriend. Met deze tips kom je er wel!

Kaartjes voor een concert, voorstelling of wedstrijd

Als je vader geen voetbalfan is, is er een grote kans dat hij wel houdt van een goed muziekconcert of een leuke theatervoorstelling. Hartstikke leuk om hier twee kaartjes voor te kopen en hier samen met je vader heen te gaan. Zo heb je een goed cadeau en een leuke avond met je vader! Als je vader een echte voetbalfanaat is, maak je hem hartstikke blij met kaartjes voor zijn favoriete voetbalclub. De sfeer in het stadion meemaken is natuurlijk veel mooier dan het thuis voor de televisie zien.

 

Mobiele fotoprinter

Als je vader vaak foto’s maakt, is het zonde om er nooit wat mee te doen. Het zijn namelijk kostbare herinneringen die bewaard moeten blijven! Een mobiele fotoprinter is hier een hartstikke leuke uitvinding op. Dit is een printer die gewoon in je zak bewaard kan worden en kan foto’s die je zojuist met je smartphone gemaakt hebt, meteen uitprinten! Zo verdwijnen je foto’s niet meer in een of andere map waar je ze nooit meer ziet, maar heb je ze voor altijd bij je.

 

Chromecast

Een ander ultiem handig technisch snufje is een Chromecast. Met een Chromecast stream je video’s vanaf je telefoon super makkelijk naar je TV. Zo wordt het heel makkelijk en relaxed om bijvoorbeeld te Netflixen op je grote TV-scherm in plaats van te kijken via een tablet of laptop.