Wat is nu een leuk kado idee voor hem? Het antwoord op die vraag is op zich niet zo moeilijk, maar hoe giet je dat in een cadeauvorm waarmee je op een feestje voor de dag kan komen? Elke keer weer die fles drank is natuurlijk ook wat afgezaagd. Maar wat dan?

Mannen cadeau idee 1: Boxershorts

Als je aankomt met een gewone witte slip met gulp, dan staan mensen waarschijnlijk best wel even raar te kijken. Wat wel een goed cadeau idee voor mannen is, is een boxer met vrolijke print van bijvoorbeeld Muchachomalo. Met deze kwalitatief mooie boxers die er ook nog eens leuk uitzien, zit je over het algemeen wel goed. Bovendien heeft onderzoek uitgewezen dan mannen die gekleurde boxers dragen meer seks hebben, dus indirect geef je ook nog wat hij echt wil!

Kado idee voor man 2: Riem

Het lijkt zo’n vanzelfsprekend onderdeel in elke garderobe, maar toch is het opvallend hoeveel mannen eigenlijk maar één riem hebben die ze vervolgens overal bij dragen. Een zware desillusie en dat terwijl het toch een fijne eyecatcher kan zijn. Het staat zo mooi als een man een riem heeft die bij de rest van zijn outfit past; niet alleen qua kleur, maar ook nog in de juiste kledingstijl. Een bredere, stoere riem bij een casual look en een smallere, elegant afgewerkte riem bij een mooi pak. Er zijn zoveel kleuren en stijlen te koop, wat een riem natuurlijk een ideaal cadeau idee voor hem maakt.

Kado idee man 3: Manchetknopen

Hoe afgezaagd het ook klinkt, ook manchetknopen behoren tot prima geschenk ideeën voor mannen. Veel overhemden die geen dubbele manchet hebben, hebben wel twee knoopsgaten zodat je het ook met manchetknopen kan dragen. Er zijn niet alleen hele stijlvolle, klassieke manchetknopen te koop, maar ook allerlei varianten met een dikke knipoog. Pas manchetknopen bijvoorbeeld eens aan op het thema van de dag. Geen idee hoe een afspraak gaat verlopen: kies voor dobbelstenen. Belangrijke voetbalwedstrijd: ga voor die voetbal. Zo is er elke dag wel een reden te bedenken voor een specifiek paar manchetknopen. Een man kan er daar eigenlijk nooit genoeg van hebben, dus ook dit is een leuk kado idee voor hem.

Cadeau idee man 4: Stropdas

Ook een gouwe ouwe als cadeau idee voor mannen; de stropdas. Het was een geijkt cadeau, samen met sokken, maar na jaren weggeweest te zijn als cadeautip, is deze nu toch weer in aanzien gestegen. Op de een of andere manier heeft een bepaald boek best een verschuiving teweeg gebracht in hoe we stropdassen zien. Met een grijze stropdas zit je altijd goed.