Is je vriend binnenkort jarig?

Ga dan op zoek naar een leuk verjaardagscadeau, waar je hem echt mee kunt verrassen. Is je vriend sportief? Dan is het leuk om hem een sportief verjaardagscadeau te geven. In dit artikel zetten we enkele verjaardagscadeaus voor sportievelingen op een rijtje.

 

Een fitnessabonnement

Vindt je vriend het heerlijk om te sporten, maar is hij nog geen lid van een sportschool in de buurt? Dan kun je hem een fitnessabonnement geven. Sluit een abonnement af voor langere tijd en je vriend heeft op de lange termijn veel plezier van jouw gulle verjaardagscadeau. Hij zal hier gegarandeerd blij mee zijn!

 

Gewichten voor thuis

Sommige mensen vinden het fijner om thuis te sporten. Sport jouw vriend ook het liefst in zijn eigen omgeving? Dan kun je hem gewichten voor thuis geven. Sport hij liever niet met gewichten, maar gebruikt hij andere attributen? Dan kun je ook deze attributen cadeau geven. Tip: koop ook een matje als je vriend regelmatig oefeningen doet op de grond. Met een matje is het veel prettiger om oefeningen op de grond uit te voeren.

 

Een cadeaubon van Muscle Concepts

Tot slot kun je jouw sportieve vriend ook een cadeaupakket van Muscle Concepts geven. Dit cadeaupakket bestaat uit een cadeaubon, die je vriend in de online shop van Muscle Concepts kan besteden. Hij kan deze cadeaubon bijvoorbeeld uitgeven aan vitamines en mineralen, maar ook aan eiwitshakes.

 

Een groot voordeel van het schenken van een cadeaubon, is dat je vriend zelf kan kiezen wat hij wil kopen. Als je niet zo goed weet wat je je sportieve vriend voor verjaardagscadeau moet geven, is dit ideaal.