Je baas is jarig. Wat ga je hem nu geven? Dit is een van de meest moeilijke dingen om te verzinnen, aangezien je natuurlijk wilt dat je nog steeds in een goed daglicht staat bij je baas en hij je niet scheef aan gaat kijken. Je moet ervoor zorgen dat het cadeau niet te duur of te goedkoop is. Want een goedkoop cadeau keurt hij af en een te duur cadeau lijkt op omkopen, en dat wil je ook voorkomen. Iets origineels is wel gewenst; hij houdt immers vast niet van een standaard kaartje en een bloemetje. Wat zijn wel goede cadeau ideeën voor je baas? Hieronder volgen er drie.

Grappige tekst

Geef hem een of meerdere bedrukte sweaters met zijn bedrijfsnaam erop, en een leuke en grappige tekst of quote van hem die hij heel erg vaak gebruikt. Deze tekst mag grappig zijn, misschien wel een klein beetje schuin, maar zorg er wel voor dat het in ieder geval niet te overdreven is. Verder is het van belang dat je baas erom kan lachen en jij je niet hoeft te schamen voor wat je hem geeft.

Denk aan zijn hobby’s

Een ander leuk cadeau is samen met je collega’s iets kopen waar hij helemaal gek op is. Maak samen een potje, waardoor je een groter budget hebt om echt iets leuks voor hem te kopen. Je werkgever zal dit erg waarderen, en het is uiteraard altijd fijn als je in een goed daglicht staat bij je werkgever.

Dineren op de zaak

Ook leuk is om hem een bon te geven voor een avondje weg, of trakteer hem met zijn allen op een leuk diner met de collega’s. Wat je natuurlijk ook kunt doen, is online eten bestellen en het gezellig met zijn allen op de zaak opeten. Iets wat naast een gezellige sfeer ook leuk is voor de baas. Zorg er wel voor dat iemand anders het eten aanneemt en de rekening betaalt, zodat de baas niet denkt dat je van hem probeert te profiteren.