Staat er een feestje op de planning bij jou thuis of bij een afgehuurde locatie? Dan is het natuurlijk fantastisch om hier een onvergetelijke avond van te maken, maar je moet ook rekening houden met een aantal zaken. Zo kunnen er altijd ongenode gasten naar je feest toe komen. Om dit te voorkomen, kun je een aantal veiligheidsmaatregelen treffen. Wij hopen je op dit gebied voldoende te informeren, zodat ongenodigde gasten worden vermeden.

Beveilig de feestlocatie

Natuurlijk is dit een extreme stap, maar op deze manier weet je wel zeker dat de eventuele ongenodigde gasten geweerd zullen worden. Een betrouwbare beveiligingscamera ophangen en bij problemen de beelden terugkijken is tevens een goede optie. Zo weet je zeker dat problemen bij de juiste personen worden neergelegd en bij schade of andere vreemde zaken kan er contact met hen gezocht worden. Ook is het een optie om een hek te plaatsen om de feestlocatie. Is het op een open plek? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om er een tent neer te zetten, zodat het feest op één vaste locatie wordt gehouden.

Vriendelijk verzoek

Zijn er ongenode gasten op je feest aanwezig? Verzoek hen dan allereerst vriendelijk om het feest te verlaten, want meteen kwaad worden, kan ook weer voor een opschudding zorgen. Wij raden je aan om niet in je eentje op de ongenodigde gasten af te stappen, want het kan natuurlijk zo zijn dat zij kwade bedoelingen hebben.

Grootte van het feest

De beveiliging van een feest hangt natuurlijk voor een groot deel af van de grootte ervan. Heeft het feest een aantal honderd personen? Dan raden wij je aan om een beveiligingsbedrijf in te huren, zodat alles geregeld wordt en je hier zelf geen omkijken meer naar hebt. Vergelijk eens een aantal bedrijven die deze diensten aanbieden, zodat je weet hoe de markt in elkaar steekt en of het binnen je budget past.