cadeautips

Even tot rust komen

Even tot rust komen

Het is ieder jaar voor veel Nederlanders een periode waar zij geruime tijd naar uitkijken; de vakantieperiode. Voor veel mensen is dit de periode om echt even tot rust te komen en de dagelijkse stress..

Lees verder

Een BBQ of BBQ accessoires cadeau geven: een goed idee!

TIP: BBQ (accessoires) als cadeau

De barbecue wordt steeds populairder. Waar we hem vroeger alleen aanstaken als het kwik tot ver boven de twintig graden reikte en er geen wolkje aan de lucht was, is barbecueën tegenwoordig het hele ..

Lees verder

Origineel cadeau geven? Vind hier tips om het persoonlijk te maken!

Tips voor een origineel cadeau

Je bent er waarschijnlijk al tientallen keren tegenaan gelopen: je weet niet wat voor een cadeau je iemand moet geven. Diegene heeft alles al, geld is niet origineel en een fles drank geeft iedereen a..

Lees verder

Cadeau collega? Doe hier wat inspiratie op om een keuze te maken!

Cadeau voor een collega

Is er binnenkort een collega jarig of gaat deze het bedrijf verlaten? Dan is het natuurlijk zaak om een leuk of praktisch cadeau voor hem of haar aan te schaffen. De zoektocht loopt echter nogal eens ..

Lees verder

Cadeautip voor hem? Hier vind je verschillende cadeautips voor mannen!

Goede cadeautips voor mannen

Of het nu voor Vaderdag is of voor een verjaardag, elke keer loop je weer tegen dezelfde uitdaging aan. Wat moet je nu weer voor hem kopen? Het lijkt een universeel probleem te zijn om een uniek en le..

Lees verder