Ben je op zoek naar een leuk en creatief verjaardagscadeau voor een vriend, vriendin, familielid of je geliefde? Dit kan nog weleens lastig zijn, zeker als je een cadeau wilt geven waar diegene een blijvende herinnering aan over houdt. Hieronder enkele tips voor het geven van een verjaardagscadeau wat diegene niet snel zal vergeten.

Knuffel

Wil jij graag een knuffel of kussen cadeau geven? Hoe leuk is het dan als je dit cadeau zelf online personaliseert? Denk hierbij aan het geven van een knuffelbeer met een shirtje aan met een foto van jullie erop of een kussen wat je laat strijken met een gedicht of jullie lijfspreuk erop. Zo weet je zeker dat diegene altijd aan je denkt in bed.

Bedrukt wijn- of bierpakket

Is de ontvanger van het cadeau een echte liefhebber van lekkere drankjes? Ontwerp dan zelf een wijn- of bierpakket met gepersonaliseerde glazen of een gepersonaliseerd houten kistje. Gaat er bijvoorbeeld iemand trouwen of is er iemand net jarig geweest? Dan kun je een tekst laten graveren om dit cadeau als blijvende herinnering aan een dierbare te geven.

Chocolade 

Wie houdt er nu niet van chocolade? Veel mensen zijn verzot op deze zoetigheid. Wil jij je liefde of dank uitspreken, maar weet je niet zo goed hoe je dit het beste kunt doen? Ontwerp dan een grote reep chocolade of ontwerp een puzzel van chocolade met jullie foto erop om diegene te laten weten hoeveel je om hem of haar geeft.

Bedrukte tegel

Wil jij graag een origineel cadeau aan iemand geven om op te hangen? Geef dan een zelf ontworpen tegeltje cadeau. Dit tegeltje kun je zelf online ontwerpen via diverse websites. Denk hierbij aan het ontwerpen van een tegeltje met een mooie (vakantie)foto van jullie samen, een toffe herinnering of een leuke grap waar jullie nog altijd om moeten lachen. Een tegeltje met foto bestellen is een veel gekozen optie om als cadeau weg te geven. 

Er zijn dus diverse opties te bedenken om een creatief cadeau aan een dierbare te geven. houdt diegene niet van chocolade, wijn, bier of een leuke knuffel? Een tegeltje bestellen is een optie die ook altijd nog mogelijk is.