Het organiseren van een spelletjesavond is een leuk idee om samen met je vrienden bij elkaar te komen. Natuurlijk zijn er ontzettend veel leuk bordspellen waar je uit kan kiezen en wil het liefst gaan voor één die bij iedereen in de smaak zal vallen. Daarom lees je in dit artikel welke bordspellen het leukste zijn om te spelen met vrienden, die je eenvoudig op KongingBordspel.nl kunt bestellen.

Wees alert met 30 seconds

Eén van de bekendste bordspellen is 30 seconds. Door de jaren heen zijn er verschillende soorten 30 seconds spellen ontwikkeld, die voor zowel jong en oud geschikt zijn. Kies één van de versies die het beste bij jou en je vrienden passen en schreeuw erop los om het spel te winnen.

Lost het mysterie op met Cluedo

Op zoek naar een spannend bordspel waar jij en vrienden even goed voor moeten gaan zitten? Dan is Cluedo het spel dat je zoekt. Er is een moord gepleegd in het spel en het is aan jullie de taak om erachter te komen wie de dader is. Een ontzettend spannend bordspel waar je de puzzelstukjes bij elkaar moet vinden.

Overleef met Weerwolven

Voor een spelletjesavond met een grote groep vrienden is weerwolven een uitstekende keuze. Kan jij als weerwolf overleven en iedereen uitschakelen? Of overwinnen de burger de weerwolven? Je weet maar nooit wat er kan gebeuren.

Chaos met Halli Galli

Halli Galli vereist snelheid en tactiek. Iedereen legt om de beurt een kaart neer en zodra er vijf dezelfde vruchten te zien zijn, druk je zo snel mogelijk op de bel. Blijf goed opletten om te voorkomen dat één van je vrienden jou voor is.

Monopoly in een thema

Wie houdt er nou niet van een klassiek potje Monopoly? Tegenwoordig zijn de Monopoly bordspellen in diverse thema’s te verkrijgen. Op zoek naar een Monopoly met een filmthema zoals Lord of the Rings? Of geef je er een draai aan met de Monopoly Jackpot editie. Neem gerust een kijkje naar het aanbod op KoningBordspel.nl en kies een geschikte Monopoly voor de volgende spelletjesavond.

goose-game-2806291-1920