Origineel verjaardagscadeau man

Hoera, je man/vriend/kennis is jarig! Aan jou nu de schone taak om met een origineel verjaardagscadeau voor mannen op de proppen te komen om dit heuglijke feit te vieren. Je zou natuurlijk sokken kunnen geven. Die sokkenlade puilt echter uit en zo origineel ben je dan ook weer niet. Je zou kunnen kiezen voor een stropdas, maar ook hierbij geldt: originaliteit wordt op prijs gesteld door de ontvanger. Je kunt natuurlijk een heel functioneel mannen verjaardagscadeau geven aan een man die eigenlijk alles al heeft, maar waarom denk je niet eens out of the box? Je geeft dan blijk dat je de moeite hebt genomen om iets persoonlijks aan de jarige te geven.

Verjaardagscadeau man: proost!

Is de jarige een echte bierfan? In dat geval zou je kunnen kiezen voor een bierpakket. Die zijn er in alle prijsklassen, waarbij je tevens kunt denken aan allerlei speciale biersoorten. Een lekker Belgisch pintje? Of liever een lekker internationaal glas bier? Er vallen genoeg originele verjaardagscadeaus voor mannen te bedenken. Mocht hij nou geen alcoholische dranken lusten, dan kun je altijd nog uitwijken naar een alcoholvrij bierpakket als verjaardagscadeau voor een man. Maar waarom zou je eigenlijk geen persoonlijker verjaardagskado voor mannen geven? Een fles port of wijn met een persoonlijk etiket erop misschien? Of champagne als je het extra feestelijk wilt aanpakken? Met een dergelijk verjaardagscadeau voor mannen schiet je eigenlijk altijd in de roos.

Leuk verjaardagscadeau man: een jongensdroom

Dan hebben we het nu gehad over een feestelijk drankje, maar waarom zou je geen jongensdroom cadeau geven? Wellicht wilde hij altijd al eens motorrijden, maar is het er nooit van gekomen. Of durf nog eens verder te denken: een rit met een Hummer H1? Je een keer echt heer en meester op de weg voelen. Hoe heerlijk is dat? Of houdt hij meer van de frisse wind in zijn haren? In dat geval kun je denken aan een rit met een blokart of kite-buggy als mannen verjaardagscadeau.

Cadeau verjaardag man: boys will be boys

Je kunt de jarige een belevenis geven voor hemzelf, maar waarom zou je het hem niet gunnen om met een aantal vrienden de afterparty te vieren? In elke man schuilt immers dat kleine jongetje dat verlangend kon kijken naar een banaanboot of dat dolgraag eens wilde paintballen. Daarom is het wellicht leuk om een groepsbelevenis cadeau te doen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Door jouw originele verjaardagskado voor mannen wordt deze verjaardag echt een onvergetelijk moment waar - uiteraard onder het genot van een lekker biertje - nog vaak en lang sterke verhalen over kunnen worden verteld.

Functioneel verjaardagscadeau voor mannen?

Ga je dan toch voor functioneel? Wees dan tenminste ‘origineel functioneel’. Geef hem iets waarmee hij zijn bezittingen kan beschermen. Is hij onafscheidelijk van zijn tablet? Geef dan bijvoorbeeld een mooie tablethoes, al dan niet met foto, cadeau, zodat hij toch altijd aan je zal denken. Ze zijn er voor meerdere merken tablets en in allerlei prijscategorieën. Dit blijvende verjaardagscadeau voor je man zal zeker door hem op prijs worden gesteld!