Ben je op zoek naar een leuk verjaardagscadeau voor je vriendin dan zijn er allerlei leuke ideeën. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een tastbaar cadeau te geven net als een geschenk in de vorm van een belevenis of uitje. Om je van inspiratie te voorzien om een leuk verjaardagscadeau voor je vriendin te kopen, volgen hier leuke ideeën.

Een dagje wellness

Het is heerlijk om je vriendin een dagje te laten verwennen om haar totale ontspanning te laten ondergaan. Een dagje wellness is daar dan ook een uitstekend idee voor, zoals in Sauna Leiden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een bezoek aan de sauna te combineren met een ontspannende massage. Of maak het dagje wellness nog completer met een bezoek aan de zonnestudio en met een beautybehandeling. Daarna is het leuk om samen af te sluiten in een restaurantje met een uitgebreid diner.

Mooie foto op canvas

Bekijk de foto’s van jouw en je vriendin en zoek de allerleukste uit. Die laat je dan op canvas afdrukken en geef je als verrassing op de verjaardag van je vriendin aan haar cadeau. Een vakantiefoto waar je allebei op staat is bijvoorbeeld ideaal om als foto op canvas af te drukken. Dat is een herinnering die op deze manier vorm krijgt in een tastbaar cadeau. Met foto’s is er nog meer leuks te doen, zoals het maken van een plakboek. Mocht er geen enkele goede foto te vinden zijn dan is het wellicht een idee om een fotoshoot cadeau te geven. Voor haar alleen of voor jullie samen.

Avondje uit naar het theater

Een ander leuk verjaardagscadeau voor je vriendin is haar een avondje mee uit te nemen. Het theater is daar perfect voor. Het is aan te raden om ruim van tevoren al een keuze te maken uit het aanbod. Er is wat dat betreft allerlei keuze, variërend van theatershows van bekende Nederlanders tot het bekijken van een musical. Je kiest dan natuurlijk een show, optreden of musical uit die het dichtst bij de interesse van je vriendin ligt. Heb je maar een beperkt budget beschikbaar dan is een uitje naar de bioscoop een leuk alternatief.

Persoonlijk cadeau

Een verjaardagscadeau in de vorm van een persoonlijk geschenk doet het altijd goed. Denk daarbij aan sieraden, zoals aan een mooie armband met de mogelijkheid om beide namen erin te graveren. Of aan een set leuke oorbellen of aan een mooie halsketting.